Welkom bij Academie voor Kindertandheelkunde

Academie voor Kindertandheelkunde (AvKTH) biedt een cursusaanbod voor het gehele tandheelkundige team specifiek op het gebied van de kindertandheelkunde.

Elk kind is uniek en elke ontwikkelingsfase vraagt zijn eigen benaderingswijze. De behandeling van kinderen is bijzonder en leuk om te doen, maar kan ook een grote uitdaging zijn. In een tijd waarin kinderen vaker een "stempel" krijgen, wordt specifieke kennis steeds belangrijker.

Het doel van AvKTH is het tandheelkundige team beter toe te rusten om kinderen te behandelen binnen de eigen praktijksetting. We bieden hiervoor cursussen aan gericht op tandartsen, mondhygienisten en preventieassistenten.

De cursussen van AvKTH worden verzorgd door o.a. tandarts-pedodontologen (TP), psychologen en andere professionals. Allen hebben een ruime ervaring in de praktijk en in het geven van onderwijs en cursussen.

Academie voor Kindertandheelkunde is gegroeid uit de passie van de cursusgevers Jacolien van Lente en Geertje Kok voor de tandheelkundige hulp aan kinderen en om die passie en kennis te kunnen delen.

Het gehele onderwijzend personeel Alle docenten

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Cursus
Kalender

  • Academie voor kindertandheelkunde op Facebook
  • Academie voor kindertandheelkunde op LinkedIn