STYLE
STYLE
Wyanne van den Berg

Wyanne van den Berg

iconKinder- en jeugd-psychotherapeut

Biografie

Wyanne is werkzaam als psychotherapeut en GZ-psycholoog bij een instelling voor kinder- en jeugdzorg gericht op pedagogische, psychiatrische en medische vragen. Zij heeft ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg waar zij diagnostiek en behandeling deed van kinderen en jeugdigen met ontwikkelingsstoornissen en psychiatrische problematiek zoals ADHD, angststoornissen, autisme spectrum stoornissen, emotieregulatieproblematiek, gedragsproblemen, stemmingsstoornissen, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Ook werkte zij op een behandelboerderij (kliniek, dagbehandeling en polikliniek) voor (jong-)volwassenen met psychiatrische problematiek, al dan niet in combinatie met verslaving.

Naast haar werk binnen de GGZ is zij sinds 2010 verbonden aan een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde, waar zij psychologische behandelingen van angst- en traumaklachten doet ter ondersteuning van de tandheelkundige behandeling. Hier zet zij onder andere haar ruime ervaring met EMDR bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen in.

Wyanne heeft de postdoctorale opleidingen tot de BIG-registraties GZ-psycholoog (2002) en Psychotherapeut (2014) gedaan, als vervolg op de universitaire opleiding Orthopedagogiek (1999) en HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (1996). Naast haar werk als behandelaar is zij als docent en begeleider betrokken (geweest) bij het opleiden van psychologen/orthopedagogen, fysiotherapeuten en professionals binnen de kindertandheelkunde in Nederland en Belgiƫ.

Cursussen van deze docent

Stoornissen in de ontwikkeling van het kind

icon 11 feb 2025 icon 15:00 - 21:00  

€ 395.00

20 tickets beschikbaar

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Cursus
Kalender

  • Academie voor kindertandheelkunde op Facebook
  • Academie voor kindertandheelkunde op LinkedIn
tandartsen
Tandartsen
tandartsen
Mondhygiƫnisten
tandartsen
Preventie assistenten
tandartsen
Tandarts assistenten
tandartsen
Het Gehele Team
tandartsen
Het Gehele Team