STYLE
STYLE
Roos van der Knaap

Roos van der Knaap

iconTandarts-Pedodontoloog

Biografie

In 2003 is Roos afgestudeerd als tandarts aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam) in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft zij kort als algemeen practicus gewerkt in een algemene praktijk en is tevens direct gestart als docent op de afdeling kindertandheelkunde aan de ACTA. Tegelijkertijd startte zij met de postacademische opleiding Kindertandheelkunde aan de ACTA. Tot juli 2014 heeft Roos de coördinatie gedaan en als docent gewerkt voor het kindertandheelkunde onderwijs van de reguliere opleiding voor tandartsen.

Naast deze parttime aanstelling werkte zij eerst bij de Jeugd Tandzorg West in Den Haag en Rijswijk als tandarts-pedodontoloog en later ook als staftandarts van de vestiging Rijswijk.

In 2009 is Roos gestart bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van het Flevoziekenhuis en heeft ook daar een aantal jaren de functie van vakgroepvoorzitter gehad. Deze laatste functie heeft zij overgedragen aan een collega toen zij door zwangerschappen daar niet meer genoeg tijd in kon steken. Vanaf juli 2014 is Roos tevens verbonden aan het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van het Noord West Ziekenhuis in Alkmaar.

Roos is lid van de NVvK.

Cursussen van deze docent

Als preventie heeft gefaald

icon 13 mrt 2025 icon 15:00 - 21:00 Deze cursus bestaat uit meerdere dagen

€ 795.00

Geen tickets beschikbaar

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Cursus
Kalender

  • Academie voor kindertandheelkunde op Facebook
  • Academie voor kindertandheelkunde op LinkedIn
tandartsen
Tandartsen
tandartsen
Mondhygiënisten
tandartsen
Preventie assistenten
tandartsen
Tandarts assistenten
tandartsen
Het Gehele Team
tandartsen
Het Gehele Team