Wyanne van den Berg

WYANNE VAN DEN BERG (1973)

Wyanne is werkzaam als psychotherapeut bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Zij heeft 20 jaar gewerkt in de ambulante kinder- en jeugd GGZ, en deed daar diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met ontwikkelingsstoornissen en psychiatrische problematiek, zoals ADHD en gedragsstoornissen, angststoornissen, autisme spectrum stoornissen,  stemmingsstoornissen, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. In 2018 maakte zij een overstap naar een behandelsetting voor volwassenen, met naast ambulant aanbod ook dagbehandeling en klinische behandeling.

Naast haar werk binnen de GGZ is zij sinds 2010 verbonden aan een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde, waar zij psychologische behandelingen van angst- en traumaklachten doet ter ondersteuning van de tandheelkundige behandeling. Hier zet zij onder andere haar ruime ervaring met EMDR bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen in.

Wyanne heeft de postdoctorale opleidingen tot de BIG-registraties GZ-psycholoog (2002) en Psychotherapeut (2014) gedaan, als vervolg op de universitaire opleiding Orthopedagogiek (1999) en HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (1996). Naast haar werk als behandelaar is zij als docent en begeleider betrokken bij het opleiden van psychologen/orthopedagogen, fysiotherapeuten en professionals binnen de kindertandheelkunde.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Cursus
Kalender

  • Academie voor kindertandheelkunde op Facebook
  • Academie voor kindertandheelkunde op LinkedIn
tandartsen
Tandartsen
tandartsen
Mondhygiënisten
tandartsen
Preventie assistenten
tandartsen
Tandarts assistenten
tandartsen
Het Gehele Team
tandartsen
Het Gehele Team