Inschrijven

Hoe werkt het inschrijven?

Het inschrijven voor onze cursussen gaat in vijf eenvoudige stappen. U kunt één e-ticket (aanmeldingsbewijs) voor uzelf bestellen,  of meerdere tickets voor uw maatschap.

  1. Klik op een cursus uit de cursus kalender. U ziet eerst de omschrijving van de cursus, gevolgd door twee knoppen “+ Google calendar” en “+ ICAL import”. Via deze knoppen zet u met één klik de cursus in uw Google of Outlook agenda. Vervolgens vindt u praktische informatie over de cursus, de locatie, contactinformatie en voor welke beroepsgroepen de cursus wordt aangeboden.
  2. Onderaan de pagina vind u een bestelknop voor e-tickets. Kies hier het gewenste aantal tickets voor de cursus en klik op ‘cursus toevoegen aan winkelwagen’.
  3. Indien u meer cursussen wilt aanvragen klikt u in het bovenste menu op ‘cursussen’ en herhaalt u bovenstaande stappen.
  4. Indien u wilt afrekenen klikt u op de knop ‘afrekenen’ en volgt u de aanwijzingen op het scherm.
  5. Na het afrekenen ontvangt u direct een bevestiging van uw aanvraag. Nadat de aanvraag is verwerkt ontvangt u uw e-ticket(s) per email. Ieder e-ticket heeft een unieke code en is uw toegangsbewijs voor deelname aan de cursus.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Cursus
Kalender

  • Academie voor kindertandheelkunde op Facebook
  • Academie voor kindertandheelkunde op LinkedIn
tandartsen
Tandartsen
tandartsen
Mondhygiënisten
tandartsen
Preventie assistenten
tandartsen
Tandarts assistenten
tandartsen
Het Gehele Team
tandartsen
Het Gehele Team