Alle Docenten

Rory Ubbink
Tandarts

Rory Ubbink

Rory is in 2012 afgestudeerd als tandarts algemeen practicus aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).  Tijdens deze opleiding heeft hij zowel in de Bachelor als in de Master een verdieping gedaan in de kindertandheelkunde. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie in diverse verwijspraktijken voor kindertandheelkunde in Amsterdam, Haarlem en Almere ervaring opgedaan in kindertandheelkunde.

Na het behalen van zijn diploma is Rory werkzaam geweest in verschillende gedifferentieerde praktijken voor Kindertandheelkunde. Sinds 2012 is hij werkzaam bij Poetz Jeugdmondzorg in Haarlem, een tweedelijns verwijspraktijk voor mondzorg bij kinderen van 0-18 jaar in de regio Haarlem. Daarnaast is hij als docent en coördinator van zowel masterstudenten tandheelkunde en bachelorstudenten mondzorgkunde werkzaam geweest aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) bij de afdeling kindertandheelkunde.

Sinds 2018 is Rory mede-eigenaar van de Academie voor Kindertandheelkunde, samen met Jacolien van Lente en Janneke Krikken.

Rory is lid van de NVvK.

Cursussen van deze docent

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Cursus
Kalender

  • Academie voor kindertandheelkunde op Facebook
  • Academie voor kindertandheelkunde op LinkedIn